Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadına kızmak

Rüyada yaşlı kadına kızmak

Rüyada yaşlı kadına kızmak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadına kızmak gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada yaşlı kadına kızmak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadına kızmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadına kızmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, rızıksız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla konuşmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadını dövmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments