Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına kızmak

Rüyada kadına kızmak

Rüyada kadına kızmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş güç sahibi olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kadına kızmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadına kızmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret eder.

Rüyada bir kadına kızmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kadına kızmak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Rüyada kendine kızmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada babaya kızdığını görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaya kızmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada kızmak bağırmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, zorlukların giderileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments