Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadına kızmak

Rüyada bir kadına kızmak

Rüyada bir kadına kızmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada bir kadına kızmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Rüyada yaşlı kadına kızmak müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada kadına kızmak maddi olarak zarar edileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadına kızmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babaya kızmak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kızdığını görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına işaret eder.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızdan tokat yemek verilen emeklerin boşa gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada birine kızmak sinirlenmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments