Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın eli görmek

Rüyada yaşlı kadın eli görmek

Rüyada yaşlı kadın eli görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hastalıkların sona ereceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak kazancının yerine gelmesine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek Allah’ın inayetini kazanacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek sorunlarını bitireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, şifa ve moral bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments