Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın akraba görmek

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, prestij kaybı yaşanacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın akraba gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmamanız durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı akraba görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı bir akraba görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kadın akraba görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada kadın akraba görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akraba kadınları görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akraba kadın görmek hasret ve özlem gidereceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak kendisiyle övüneceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments