Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kadın akraba görmek

Rüyada ölmüş kadın akraba görmek

Rüyada ölmüş kadın akraba görmek tatsız haberlerin alınacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, planlarının gerçekleşeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kadın akraba gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Rüyada ölmüş kadın akraba görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına rivayet eder.

Rüyada akraba kadın görmek yanlış seçimler yapacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kötü yönde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kadın akraba görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, duymadığı sözleri duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba kadınları görmek maddi anlamda zayıflayacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalettir.

Rüyada ölen akrabayı görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kazancını arttıracağına inanılır.

Rüyada akraba tarafından bıçaklanmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabaya yemek yedirmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments