Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akraba kadınları görmek

Rüyada akraba kadınları görmek

Rüyada akraba kadınları görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akraba kadınları gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada ölmüş kadın akraba görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kafasının rahat olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, çıkış yolları bulacağına, küfürlü söze yorulmaktadır.

Rüyada akraba kadın görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına alamet eder.

Rüyada kadın akraba görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba kadınları görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına yorulur.

Rüyada akrabanın evini temizlemek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba hala görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin akrabalarını görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, güçlendikçe güçleneceğine, hayatının adeta cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments