Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı akraba görmek

Rüyada yaşlı akraba görmek

Rüyada yaşlı akraba görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, arif kimselerden sayılacağına, sözünde duracağına, rütbenin yükseleceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada yaşlı akraba gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir akraba görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerinin artacağına, gelecekte yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı akraba görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs akrabaları görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada evinde akrabalarını görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabaların toplandığını görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabasının öldüğünü görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments