Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın akraba görmek

Rüyada kadın akraba görmek

Rüyada kadın akraba görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, şifaya kavuşacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kadın akraba gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden isteklerine göre değil, sizin kendi taleplerinize göre ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada akraba kadınları görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadın akraba görmek ruhunun şifa bulacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kadın akraba görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada akraba kadın görmek pişman olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada ölen akrabayı ağlarken görmek huzur bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabasının düğününü görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada uzak akrabaları görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, sürekli ağlamaklı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments