Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı hamile görmek

Rüyada yaşlı hamile görmek

Rüyada yaşlı hamile görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, dertlerinin biteceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı hamile gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, uzun ve hayırlı bir ömre işarettir.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı hamile görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadın hamile görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını hamile görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok zengin olacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı birini hamile görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments