Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birini hamile görmek

Rüyada yaşlı birini hamile görmek

Rüyada yaşlı birini hamile görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı birini hamile gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili gözlemledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa, ilişkinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Rüyada yaşlı bir kadını hamile görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı birini hamile görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı hamile görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalettir.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yeni fırsatlar sunulacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı anneyi hamile görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments