Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile yaşlı kadın görmek

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek pişmanlığa, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına delalet eder.

Rüyada hamile yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada yaşlı kadın hamile görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını hamile görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını hamile görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, ailenin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadının hamile görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı anneyi hamile görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments