Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın hamile görmek

Rüyada yaşlı kadın hamile görmek

Rüyada yaşlı kadın hamile görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın hamile gördüyseniz:

  • Maddi, sanatsal veya romantik konular daha önceki halinden çok daha hızlı şekilde ilerlemeye başlıyor.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadının hamile görmek üzüleceğine ve kırılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını hamile görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın hamile görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını hamile görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek istediği arabaya bineceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments