Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yaşta hamile olmak

Rüyada küçük yaşta hamile olmak

Rüyada küçük yaşta hamile olmak büyük başarı kazanacağına, iş hayatında zarar edileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, büyük takdir toplanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hüsrana uğratacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta anne olmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işarettir.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini küçük yaşta görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşının küçük olduğunu görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, hatalarını düzelteceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada küçük yaşta askere gitmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta evlenmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments