Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı hamile kadın görmek

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı hamile kadın gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını hamile görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın hamile görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadını hamile görmek bazı adımlar atacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadının hamile görmek ekmeğinin artacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işarettir.

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments