Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı güzel kadın görmek

Rüyada yaşlı güzel kadın görmek

Rüyada yaşlı güzel kadın görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı güzel kadın gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yaşlı güzel kadın görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, zamandan da kar edeceğine inanılır.

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek yakın akrabadan gelecek habere, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada namaz kılan yaşlı kadın görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı ve hasta kadın görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, aile hayatlarını bozulacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın dövmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadına çarpmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, mutlu bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giyen yaşlı kadın görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, işlerin toparlanacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments