Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadına çarpmak

Rüyada yaşlı kadına çarpmak

Rüyada yaşlı kadına çarpmak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadına çarpmak gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada yaşlı kadına çarpmak aydınlık bir yola çıkılacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Rüyada arabayla kadına çarpmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla bir kadına çarpmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın ziyaret etmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadına sarılmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlenmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, ardından bu kişiye açılacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada çok yaşlı kadın görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadınla sarılmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments