Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel yaşlı kadın görmek

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı güzel kadın görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine inanılır.

Rüyada ölü yaşlı kadın görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın memesi görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadını banyo yaptırmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalettir.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments