Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın deli görmek

Rüyada kadın deli görmek

Rüyada kadın deli görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet eder.

Rüyada kadın deli gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada deli kadın görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine delalettir.

Rüyada yaşlı deli kadın görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kadın deli görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada deli bir kadın görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada babasını delirmiş görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu delirmiş görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deli görüp korkmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kazancının hiç azalmayacağına alamet eder.

Rüyada deli hastanesi görmek emeklerin boş yere harcanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments