Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli bir kadın görmek

Rüyada deli bir kadın görmek

Rüyada deli bir kadın görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, geçiminin yerinde olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, işinin en iyisi olacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deli bir kadın gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Rüyada yaşlı deli kadın görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Rüyada deli kadın görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın deli görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli bir kadın görmek kazancın sürekli artacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, zenginlik içinde olacağına yorulur.

Rüyada deli at görmek bir hastalığa maruz kalacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin deli olduğunu görmek kişinin fena halde yanılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada deli gibi ağlamak onu isyan noktasına getireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalettir.

Rüyada anneyi deli görmek daima önüne bakacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments