Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı deli görmek

Rüyada yaşlı deli görmek

Rüyada yaşlı deli görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, büyük kazanç sağlanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, şerefe ve izzete alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı deli gördüyseniz:

  • Tamamlamak istediğiniz işleri tamamlayabilir veya bazı isteklerinizin gerçek olmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada yaşlı deli kadın görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı deli görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Rüyada yüzün delindiğini görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalettir.

Rüyada kadın deli görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün delindiğini görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, moralin bozulacağına işarettir.

Rüyada diş delinmesi görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli hastanesine yatmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada birini delirmiş olarak görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments