Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı biriyle nişanlanmak

Rüyada yaşlı biriyle nişanlanmak

Rüyada yaşlı biriyle nişanlanmak isteklerinize kavuşacağınıza, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada küçük yaşta nişanlanmak ün ve itibar sahibi olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı biriyle nişanlanmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlını aldattığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hatalarını düzelteceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlan atmak çok daha büyük işlere gireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek neşenin yerine geleceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak kararlar alacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada nişanlık görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments