Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlını aldattığını görmek

Rüyada nişanlını aldattığını görmek

Rüyada nişanlını aldattığını görmek büyük başarı kazanacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada nişanlını aldattığını gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Rüyada nişanlısının aldattığını görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada nişanlısı tarafından aldatılmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada nişanlısını aldattığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlının aldattığını görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına tabir olunur.

Rüyada nişan aldığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalettir.

Rüyada nişanlının aldatıldığını görmek her zaman çok başarılı olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulur.

Rüyada nişanlını aldattığını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, güzel bir iş fırsatına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments