Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlan atmak

Rüyada nişanlan atmak

Rüyada nişanlan atmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, kendisi için mal mülk alacağına inanılır.

Rüyada nişanlan atmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada nişan yüzüğü atmak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet eder.

Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, üzüntü yaşamaya, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet eder.

Rüyada nişan atmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına rivayet eder.

Rüyada nişanı atmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıya tokat atmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğünü atmak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlanmak ve nişanı atmak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada nişanlan atmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments