Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hikmet sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, onların başarıları ile övüneceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını hamile görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı hamile görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek hastalıkların uzak duracağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadının hamile görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments