Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı anneyi hamile görmek

Rüyada yaşlı anneyi hamile görmek

Rüyada yaşlı anneyi hamile görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, borçlarının azalacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı anneyi hamile gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Rüyada yaşlı anneyi hamile görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı birini hamile görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadının hamile görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek gözyaşının kuruyacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek aileye büyük bir ev alınacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments