Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşından küçük olmak

Rüyada yaşından küçük olmak

Rüyada yaşından küçük olmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlarını gidereceğine, büyük bir projeye girileceğine, yeni işler yapılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşından küçük olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sevdiği insana kavuşacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada kendini küçük yaşta görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta evlendiğini görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta askere gitmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işarettir.

Rüyada birini yaşından küçük görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada yaşının küçük olduğunu görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments