Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşının küçük olduğunu görmek

Rüyada yaşının küçük olduğunu görmek

Rüyada yaşının küçük olduğunu görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada yaşının küçük olduğunu gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada küçük yaşta nişanlanmak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük yaşta anne olmak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Rüyada birini küçük yaşta görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşının küçük olduğunu görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına inanılır.

Rüyada yaşça küçük biriyle evlenmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük yaşta askere gitmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kalbinin küt küt edeceğine işarettir.

Rüyada kendini küçük yaşta görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments