Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yaşta askere gitmek

Rüyada küçük yaşta askere gitmek

Rüyada küçük yaşta askere gitmek kalp kırıklığı olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kendisini mutsuz edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta askere gitmek gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Rüyada küçük yaşta askere gitmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta evlendiğini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada birini yaşından küçük görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek bazı sırların açığa çıkacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada küçük yaşta anne olmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini küçük yaşta görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşından küçük olmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments