Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun sizi engelleyebilecek olan tek şey, maddi sıkıntılar ya da yapacağınız hesapsız harcamalardır.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalet eder.

Rüyada kendinden yaşlı biriyle evlenmek işindeki verimin artacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, isteklerinin erteleneceğine yorulur.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada kendinden küçükle evlenmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına yorulur.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden küçük biriyle öpüşmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments