Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yaşından küçük görmek

Rüyada birini yaşından küçük görmek

Rüyada birini yaşından küçük görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini yaşından küçük gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Rüyada birini yaşından küçük görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük yaşta anne olmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yaşından küçük olmak sıkıntıdan kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşça küçük biriyle evlenmek zorluk ve zahmete düşeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, işlerinin kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu küçük yaşta görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalettir.

Rüyada küçük yaşta askere gitmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, işsiz kalmaya delalet etmektedir.

Rüyada yaşının küçük olduğunu görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments