Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okunduğunu duymak

Rüyada yasin okunduğunu duymak

Rüyada yasin okunduğunu duymak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet eder.

Rüyada yasin okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • İşyerinizde karşı cinsle ilgili konularda size çeşitli zorluklar çıkartabilirler.

Rüyada yasin suresinin okunduğunu duymak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasin okunduğunu duymak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, borçları varsa ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasini okuyamadığını görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin okutmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yasin okuyan görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, rahatın ve konforun geleceğine delalettir.

Rüyada yasin okuyamamak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada yasini şerifi okuyamamak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments