Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okuyan görmek

Rüyada yasin okuyan görmek

Rüyada yasin okuyan görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalet eder.

Rüyada yasin okuyan gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada yasin okuyan görmek aksine daha da zorlaştıracağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin suresini okuyamamak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin okunduğunu duymak rahata ve huzura kavuşacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasin okuyanı görmek düşmanını alt edeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yasin suresinin okunduğunu görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasini okuyamadığını görmek hacetinizin giderilmesine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada yasin suresinin okunduğunu duymak insanların kendisine her zaman destek olacağına, sözünde duracağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yasin okutmak maddi zararını karşılayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments