Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okuyanı görmek

Rüyada yasin okuyanı görmek

Rüyada yasin okuyanı görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yasin okuyanı gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada yasin suresinin okunduğunu görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geç de olsa huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yasin okutmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada yasin okunduğunu duymak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada yasin suresini okuyamamak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yasin okunmasını istemek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasin okuyan birini görmek markasını duyuracağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yasin okuyamamak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin okunması görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments