Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin suresini okuyamamak

Rüyada yasin suresini okuyamamak

Rüyada yasin suresini okuyamamak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalettir.

Rüyada yasin suresini okuyamamak gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Rüyada yasin suresinin okunduğunu görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada yasin suresini okuyamamak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine rivayet eder.

Rüyada yasin suresini okumaya çalışmak başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, duaların kabul göreceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasin suresinin okunduğunu duymak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada yasin suresini ezberlemek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kazancının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin suresinin son ayetini okumak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yasin suresinin ilk sayfasını okumak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin suresini dinlemek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments