Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşça büyük birine aşık olmak

Rüyada yaşça büyük birine aşık olmak

Rüyada yaşça büyük birine aşık olmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşça büyük birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yaşça büyük birine aşık olmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak kazancın daha da arttırılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, hastalıklarının biteceğine yorulur.

Rüyada yaşlı birine aşık olmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalettir.

Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük yaş pasta görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, rahatının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşının büyük olduğunu görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, imkânsızı başaracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments