Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, geleceğinin parlak olacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı birine aşık olmak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşça büyük birine aşık olmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir adama aşık olmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet eder.

Rüyada aşık adam görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine inanılır.

Rüyada bir adama aşık olmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık bir adam görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments