Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşının büyük olduğunu görmek

Rüyada yaşının büyük olduğunu görmek

Rüyada yaşının büyük olduğunu görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, renk ve eğlence geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Rüyada yaşının büyük olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada yaşının büyük olduğunu görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, borcunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada yaşça büyük biriyle evlenmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük yaş pasta görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada yaşça büyük birine aşık olmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada yaş bakla görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadınla ilişki görmek üzüleceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments