Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yaş pasta görmek

Rüyada büyük yaş pasta görmek

Rüyada büyük yaş pasta görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, huzurun kaçacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işarettir.

Rüyada büyük yaş pasta gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada büyük yaş pasta görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yaş pasta görmek eskisinden de iyi olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kremalı yaş pasta yemek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, itibarını geri kazanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yaş pasta görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek kazancın günden güne daha da artacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilekli yaş pasta yemek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada yaş pasta satın almak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı yaş pasta görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments