Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayanın mezarını görmek

Rüyada yaşayanın mezarını görmek

Rüyada yaşayanın mezarını görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşayanın mezarını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yaşayan annesinin mezarını görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan birini mezarda görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, mallarının eksileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşayanın mezarını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments