Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hak yiyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yaşayan annenin mezarını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, güvensizlik duymaya delalettir.

Rüyada yaşayan annesinin mezarını görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşayanın mezarını görmek rütbe alacağına, evleneceğinize, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yaşayan birini mezarda görmek bir sıkıntıya girmeye, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments