Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan birini mezarda görmek

Rüyada yaşayan birini mezarda görmek

Rüyada yaşayan birini mezarda görmek yeni bir hayata adım atılacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yolunda devam edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına alamet eder.

Rüyada yaşayan birini mezarda gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan annesinin mezarını görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan birini mezarda görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada yaşayanın mezarını görmek başarılarının çoğalacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments