Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek

Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek

Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan insanın mezarını gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan annesinin mezarını görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada yaşayan birini mezarda görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşayanın mezarını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments