Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, istediği projeleri yapamayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin mezarını gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi referans alarak fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada yaşayan annesinin mezarını görmek işsiz kalmaya, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada yaşayan birini mezarda görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına işaret eder.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, mutluluğunun daim olacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşayanın mezarını görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments