Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek ruhlarına mevlit okutacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ilişkilerin noktalanacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, rahatlığa erileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, zor günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada yaşayan kişinin öldüğünü duymak mutlu günler yaşanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye alamet eder.

Rüyada yaşayan kişinin ölüm haberini almak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, gülen yüzünün de solacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek hastaysa şifa bulacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments