Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş hurma görmek

Rüyada yaş hurma görmek

Rüyada yaş hurma görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, saygınlık elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yaş hurma gördüyseniz:

  • İsteklerinizi alabilmek için duygusal baskı uygulama ihtimaliniz var.

Rüyada yaş hurma yediğini görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş hurma görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalettir.

Rüyada yaş hurma almak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret eder.

Rüyada yaş hurma yemek para kazanmaya başlayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Rüyada yaş hurma ağacı görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına yorulur.

Rüyada hurma yıkamak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı hurma yemek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma çiçeği görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments