Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş hurma yediğini görmek

Rüyada yaş hurma yediğini görmek

Rüyada yaş hurma yediğini görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, işlerinin çok açılacağına, kendi işinin sahibi olacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaş hurma yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada yaş hurma yediğini görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş hurma almak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yaş hurma görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Rüyada yaş hurma ağacı görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, içine kapanacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaş hurma yemek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, iyileşme göstereceğine delalettir.

Rüyada birine hurma yedirmek herkesin şaşırtılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada trabzon hurması yediğini görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin hemen hallolacağına yorulur.

Rüyada hurma yediğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments