Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş hurma almak

Rüyada yaş hurma almak

Rüyada yaş hurma almak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada yaş hurma almak gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada yaş hurma ağacı görmek moralinin düzeleceğine, umutlanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş hurma yediğini görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hastalıklarının azalacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet eder.

Rüyada yaş hurma görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada yaş hurma yemek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada yaş hurma almak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ağaçta hurma görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, bedeninin şifa bulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada acve hurması yemek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, de rahatının yerine geleceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada acve hurması görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments