Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma yıkamak

Rüyada hurma yıkamak

Rüyada hurma yıkamak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güvensizliğini yeneceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hurma yıkamak gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada hurma yıkamak hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zemzem ve hurma görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet eder.

Rüyada cennet hurması almak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, hoş olaylar yaşayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan hurma toplamak işlerin iyiye gideceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalettir.

Rüyada hurma çekirdeği görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada hurma ağacından hurma yemek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş hurma görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hurma toplamak yemek üzüleceğine ve borçlanacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments