Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma çiçeği görmek

Rüyada hurma çiçeği görmek

Rüyada hurma çiçeği görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hurma çiçeği gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Rüyada hurma çiçeği görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, kişinin güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada trabzon hurması görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cennet hurması almak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabakta hurma görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kazancını iki kat arttıracağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennet hurması görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ün yapmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada turuncu hurma görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birine hurma vermek ortak edineceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, bunalacağına işarettir.

Rüyada beyaz hurma görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments